Protein Pizza, celozrnná, 500 g od BioTech USA
Áno, je to skutoťnosť, konečnesi môžete pripraviť svoju obľúbenú pizzu aj vo verzii bohatej na bielkoviny!
Paradajkový alebo smotanový základ, mäsová alebo so štyrmi druhmi syra, s hrubým či tenkým cestom? Existuje nekonečne veľa foriem pizze, preto sa niet čo čudovať, že mnohí po nej siahnu počas dňa prehreškov, keď majú chuť na nejakú slanú dobrotu! My sme teraz vylepšili jedno z našich obľúbených talianskych jedál a vytvorili sme jeho alternatívu bohatú na bielkoviny.
Celozrnná verzia prípravku BioTechUSA Protein Pizza so svojím 27 % obsahom bielkovín* môže byť vynikajúcim doplnkom pre denný príjem bielkovín a vďaka obsahu celozrnnej múky prispejete aj k príjmu vlákniny. Navyše ani jeho príprava nevyžaduje veľa času, pretože pridaním trocha vlažnej vody a vyformovaním cesta môžete z neho za okamih pripraviť lahodnú pizzu.
Zobraziť u overeného predajcu v akcií
Výhody
- je bohatý na bielkoviny
- vyrobený z celozrnnej pšeničnej múky
- je bohatý na vlákninu
- rýchla a jednoduchá príprava
- vegánsky produkt
- môže byť dokonalou súčasťou všeobecnej zdravej stravy
- oblohu môžete prispôsobiť vlastnej chuti: môžete si pripraviť zeleninovú, mäsovú pizzu, ale výsledok môže byť aj vegánsky!
Nekonečné možnosti kombinácií, nekonečný zážitok z pizze
Akú oblohu si dáte na cesto na pizzu Protein Pizza, závisí len od Vašej fantázie! Samozrejme dávajte pozor na to, že všetky prísady sa pripočítajú k obsahu kalórií prášku na prípravu cesta na pizzu. Preto si namiesto omáčok na pizzu z obchodu pripravte radšej chutnú domácu paradajkovú omáčku, ktorú môžete dochucovať podľa gusta zeleným korením, ale ak ste naozaj odvážny, ako základ si môžete zvoliť domáce pesto alebo guacamole. Keď ide o oblohu, zamierajte sa radšej na zeleninu a ak ste milovníkom mäsa, dajte si na pizzu zopár tenkých plátkov kuracej šunky. Diétnou alternatívou tučných syrov môže byť zopár guličiek light mozzarelly.
Keďže si oblohu vyskladáte sami, BioTechUSA celozrnná Protein Pizza vám môže pomôcť aj pri zachraňovaní zvyškov jedál!
Namiesto celozrnného by ste si zvolili radšej klasické cesto na pizzu? Tu ho nájdete!
*Výživové hodnoty sa vzťahujú na prášok.
Zobraziť u overeného predajcu v akcií
Komu odporúčame?
- Tým, ktorí si chcú spestriť svoju stravu
- Tým, ktorí majú radi chutné jedlá s jednoduchou a rýchlou prípravou
- Ak sa neviete vzdať pizze, ale chcete si ju pripraviť na zdravší spôsob – vy sa totiž rozhodnete, akú oblohu na ňu dáte
- Ak namiesto klasickej múky, pečiva hľadáte radšej celozrnné produkty
- Ak svoj príjem bielkovín nechcete podporovať vždy len bielkovinovými nápojmi
Balenie
500 g - 10 dávka.
Odporúčané dávkovanie
Zmiešajte 1 dávku (50 g) prášku s 60 ml vlažnej vody. Nechajte cesto oddychovať, kým vykysne (30-45 minút), potom z neho vyformujte pizzu a poukladajte naň oblohu podľa chuti. Preložte pizzu na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte ju pri teplote 230 °C približne 10-12 minút. Takéto množstvo je postačujúce na prípravu jednej pizze s priemerom cca 15 cm.
Komentáre
Zverejnenie komentára